Kategoriarkiv: Generelt

Foto 666

Et meme som gjør rundene for tiden, og jeg ble tagget av Houseman.

Konseptet er lett:

 1. Gå inn i fotomappen din på Mac-en (har du ikke Mac, verst for deg).
 2. Åpne mappe nr. 6
 3. Finn foto nr. 6
 4. Post det og skriv noe om bildet
 5. Send dette til 6 andre bloggere, link dem tilbake hit og vis dem at du har tagget dem!

Nå hadde jeg problemer med å finne «mappe 6» i fotomappa, da jeg ikke fant noe fotomappe (skulle det kanskje egentlig vært «Bilder»-mappa?), så jeg gikk inn i iPhoto og henta fram album nr 6, bilde 6. Som er følgende:

Verdensvante vil nok gjenkjenne dette som Oxford Circus i London. Dette bildet tok jeg rett etter at jeg kom opp fra Metroen. Slike bygg og slike reklamer har vi ikke i Tromsø, for å si det slik!

En annen ting vi ikke har i Tromsø er vettig og helhetlig byplanlegging. Stygge blokker og dårlig vedlikehold. De fantastiske historiske byggene og hus som har blitt bygd for hundrevis av år siden men fortsatt ser flotte ut, og som passer naturlig inn selv i det moderne bybildet er noe av det jeg vil huske best fra London.

Nå har jeg ikke fryktelig mange på blogrollen, men jeg vet at både Erik og Kent-Vegard er glade i å ta bilder.

Havet er et grusomt sted

Vi husker vel alle denne karen; gigantisk isopod:

Men hva med denne?

Fra Wikipedia:

«sometimes referred to as «thumb splitters» by modern divers — because of the relative ease the creature has in mutilating small appendages — mantis shrimp sport powerful claws that they use to attack and kill prey by spearing, stunning or dismemberment. Mantis shrimp can break through aquarium glass with a single strike from this weapon.»


Men den verste jeg har funnet så langt er en isopod som kalles «tunge-spiseren».

NOT MIND SAFE

Og når den utvikler seg videre er vi alle fortapte!

Siden sist:

 • Centrum Libris, bokhandelen hvor jeg jobbet, ble nedlagt fordi sjefen var sjuk og sliten og gammel og gidda ikke mer, noe som førte til …
 • To og en halv måned med ferie hvor jeg har …
 • Spilt gjennom fire lange PS2-spill
 • Sett 49 filmer
 • Vært på filmklubbens filmquiz fire ganger og ledet quizen én gang
 • Sikkert sett hundre TV-episoder på DivX og DVD (Alias er utrolig ræva, men likevel vil jeg se hvordan det slutter. Kjøper vel sesong 5 snart.)
 • Absolutt ikke giddet å skrive i bloggen, mye fordi jeg har meldt meg inn i flere sånne social network-greier som tar seg av mye av eksibisjonist-tendensene mine: Facebook, Flixter, Last.FM
 • Åja, og nå jobber jeg som ferievikar på Spirit Air Cargo Handling, hvor jeg sliter meg ut ved å bære tunge aviser og kasser, og dytte på svære vogner i 8,5 timer hver dag.

Og nei, jeg har ennå ikke fått opp filmliste, blogroll, DVD-samling, eller «Akkurat nå»-bokser, selv om det har gått over to måneder. Men film- og spilliste kan dere finne på Facebooken min. Sjekk under Notes.