Kategoriarkiv: Godzilla

Godzilla Timeline

Fant denne på den gamle bloggen min via Archive.org, og reposter den her. Bilder kommer etterhvert.

Sagaen om Godzilla består av tre «serier»; Showa, Heisei, og Millennium, hvor Showa og Heisei er egne kontinuiteter. Da Godzilla 1985 ble laget, så de bort fra alle tidligere filmer bortsett fra Godzilla 1954. Navnene Showa og Heisei er oppkalt etter Japans keiser i de respektive periodene. Fortsett å lese Godzilla Timeline

Mer Godzilla på DVD!

5. juni slipper Classic Media Ghidora, the Three-Headed Monster og Invasion of the Astro-Monster (bedre kjent som Godzilla vs Monster Zero) på DVD. Begge utgivelsene vil inneholde både japanske originalutgaver og den amerikanske versjonen med dub.

I Ghidora, the Three-Headed Monster lander en meteoritt som inneholder den grusomme King Ghidora på Jorden, og Godzilla må samarbeide med Mothra og Rodan for å overvinne han, mens i Godzilla vs Monster Zero terroriserer Ghidora Planet X, og planetens innbyggere spør om å få låne Godzilla og Rodan for å bekjempe han. Men deres egentlige plan er å ta over Jorden ved hjelp av alle tre monsterene!

Flotte nyheter for meg, for nå som jeg har bestilt Godzilla Raids Again, vil jeg ha en nesten komplett Godzilla-samling. Jeg mangler da kun Godzilla vs Megalon, men det sies at den vil komme på en egen Mystery Science Theater 3000-disc. Håper det er sant, for den MST3K-samlingen den var ute på tidligere ble out of print etter første opplag.