Kategoriarkiv: Personlig

Spillegal Secret Santa 2012

Spillegal-forumet har vi hemmelig julenisse, og her er min reveal-video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OITid22Foqk[/youtube]

(Glad jeg brukte de 80 kronene på den kamerastanden.) Anbefaler å stikke innom youtube for å se denne, kan fås i 1080p!

Men siden jeg ikke var så lur at jeg huska på sånne ting som fokus da jeg tok opp om natta så har jeg tatt noen ekstrabilder av swaget.

Fortsett å lese Spillegal Secret Santa 2012

Seoul Searching, del 3

Onsdag; Gyeonbok Palace! Dvs planen var å dra til Insadong for å gjøre sightseeing, men da vi kom ut fra stasjonen var det en turistinfo, så vi gikk dit for å skaffe et bykart, for de ligger ikke løst rundtomkring eller engang i hotellet vårt, i motsetning til i alle andre byer. Så det var da vi plutselig oppdaget at vi har kastet bort masse tid på å bytte mellom baner og vandre under jorda når vi heller kunne gått kjappere til et sted. Men men. Siden vi ikke hadde direksjoner til noen spesifikke steder så gikk vi til Geyonbokgung siden det var ganske nært, og åpent i dag.

[IMG]

Fortsett å lese Seoul Searching, del 3

Kor e æ? Korea. Del 2.

Gordon klarte å ødelegge maskinen sin (fordi han hadde Windows installert), så han måtte stikke og kjøpe en USB-stikke å putte Ubuntu på. Så jeg fikk meg no frokost (en slags maiskake) og vandret rundt i området rundt hotellet. Fant masse restauranter, hoteller, butikker og massasjesteder i bakgatene. Jeg fant også et ENORMT katedral-lignende bygg som jeg ikke fant noe info på. Skal ta bilde neste gang så jeg kan Google Image Search-e det.

Fortsett å lese Kor e æ? Korea. Del 2.

Ser dere om 3 til 5 år, folkens

Enkelte av dere kjenner nok til Erik Ribsskog, som har en blogg han oppdaterer gjennomsnittlig ti ganger daglig. Jeg vil ikke linke til bloggen hans herfra, for det vil få han til å dukke opp her (han har tracking-statistikk som han sjekker religiøst). Bare søk på Ribsskog. Og fra bloggen hans kan dere søke på navnet mitt, Ole-Christian, for å finne innlegget om meg.

På denne bloggen skriver han om hvordan han «ikke får rettighetene sine» fordi politiet ikke svarer når han anmelder Jens Stoltenberg for å være medlem av Illuminati og for å forfølge han fordi bestefaren til Ribsskog søkte på en jobb på Svalbard på 50-tallet. Han skriver også om hvordan søsteren hans er en hore og at babyen hennes ble tatt av Illuminati da hun var 13 år, fordi han kom hjem en dag og det var mye blod i senga hennes. Og verst av alt, han overhørte en gang på jobb at han var forfulgt av «noe mafian,» og dette fikk han til å rømme ut av landet, til London (etter å ha blitt sendt tilbake fra Detroid fordi han ikke hadde visum). Han sitter nå arbeidsløs og skriver blogg og hater Norge fordi de ikke vil gi han «rettigheta,» og overser hans utallige anmeldelser mot sin egen far for telefonterror (les: SMS-er). Fortsett å lese Ser dere om 3 til 5 år, folkens

Foto 666

Et meme som gjør rundene for tiden, og jeg ble tagget av Houseman.

Konseptet er lett:

  1. Gå inn i fotomappen din på Mac-en (har du ikke Mac, verst for deg).
  2. Åpne mappe nr. 6
  3. Finn foto nr. 6
  4. Post det og skriv noe om bildet
  5. Send dette til 6 andre bloggere, link dem tilbake hit og vis dem at du har tagget dem!

Nå hadde jeg problemer med å finne «mappe 6» i fotomappa, da jeg ikke fant noe fotomappe (skulle det kanskje egentlig vært «Bilder»-mappa?), så jeg gikk inn i iPhoto og henta fram album nr 6, bilde 6. Som er følgende:

Verdensvante vil nok gjenkjenne dette som Oxford Circus i London. Dette bildet tok jeg rett etter at jeg kom opp fra Metroen. Slike bygg og slike reklamer har vi ikke i Tromsø, for å si det slik!

En annen ting vi ikke har i Tromsø er vettig og helhetlig byplanlegging. Stygge blokker og dårlig vedlikehold. De fantastiske historiske byggene og hus som har blitt bygd for hundrevis av år siden men fortsatt ser flotte ut, og som passer naturlig inn selv i det moderne bybildet er noe av det jeg vil huske best fra London.

Nå har jeg ikke fryktelig mange på blogrollen, men jeg vet at både Erik og Kent-Vegard er glade i å ta bilder.

All work and no play, part deux

Alternativt, «The Nightmare That is Part-Time Work». Jeg jobber deltid på fraktavdeligen på flyplassen i Tromsø, og har dekt opp for syke- og psykemeldte folk i et år nå. Og nå er det ferieavvikling i tillegg.

Min andre deltidsjobb er på kinoen, som også er underbemannet for tiden. Faktisk så mangler vi kinomaskinister, så jeg har meldt meg frivillig til å bli opplært i dette yrket. Sommerturnusen kom i kveld, og når jeg har ført over det jeg har av flyplassskiftplanen endre jeg opp med hele tre fridager på halvannen måned, i perioden 1. juni tilogmed 13. juli. Det er ikke uventet mange uker av typen flyplassjobb fra mandag til fredag og kinojobb på kvelden i helga.

Og før noen kommer med «det blir jo penger av slikt»-flosklene: Hah. Hadde det enda vært samme jobben, så jeg fikk noe overtid, så kanskje. Men det er det jo ikke.

All work

All work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy all work and no play makes Jack a dull boy Fortsett å lese All work