Candy Japan, uke 4

Fikk GODTER i posten i dag, og omg, det er en av de her!

[IMG]

Dette er Yataiman Gyoza Dumpling DIY Kit. Gyoza er en kinesisk rett som er populær i Japan. Beskrives lett som en slags overdimensjonert ravioli, dvs en tynn deig med fyll som du lukker før du koker greiene. Dette er godteversjonen, og har «deig» med banansmak, og sjokolade og jelly beans som fyll.

[IMG]

Godteriet mitt kommer med instrukser.

[IMG]

Her er innholdet. To poser med fyll, to poser med banandeig, og en bonus (mer om dette om litt).

[IMG]

Vanligvis når man får et slikt beger er det fordi du skal bruke det til å ha vann i ellerno, men dette er visst kun for at ikke godteriet skal rulle av bordet mitt.

[IMG]

En Fox? Nei …

[IMG]

Mulig det er fordi jeg akkurat tok den inn fra postkassa, men den virket unødvendig hard å klemme ut. Lukter skikkelig godt av banan! På fingrene mine også nå.

[IMG]

Hiver i noen sjokoladebiter og «forsegler» den. Den blå posen inneholder noe som jeg ikke gjenkjenner lukta på, men den er for å lage en annen kinesisk rett som heter shumai. Det er mye det samme som en gyoza, men den skal være åpen i toppen og dekoreres gjerne med noe grønnsaker. Her et et bildeeksempel. (wikipedia)

[IMG]

Slik endte det opp! Gyozaen smakte mucho godt, den gode banansmaken var en bra match for den ganske sterke sjokoladesmaken. Klarte ikke å gjenkjenne den andre deigen sin smak, den ble helt overdøvet av sjokoladen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *