Candy Japan, uke 10 og 12

Første uke i mars mottok jeg detta:

[IMG]

Hi-Chew Golden Pineapple, Meiji Mini Assort, og Ninja Meshi.

[IMG]

Hi-Chew har jeg nå fått flere ganger før i forskjellige varianter. Denne var også digg, med en god og sterk ananassmak.

[IMG]

Mini Assort er som navnet tilsier en sample-pakke med diverse smågodt fra produsenten Meiji. Godteriene er Yoghurt (smakte ikke yoghurt), Poifull (jelly bean), Marble Chocolate (ser ut og smaker som non-stop), Hi-Remon (sitrongodter), og Ichigoappu (jordbærgodter). Ingen store overraskelser her.

[IMG]

Overraskelsen kom nemlig her, and this is some shit. Ninja Meshi er et merke umeboshi, ikke noe som eksisterer utenfor Japan (heldigvis). Umeboshi er en spesiell plomme, som plukkes før den er moden og legges i saltvann. Godterivarianten prosesseres så til de godtebitene dere kan se her. Dette smaker på samme tid søtt (fra plommen), surt (fordi det ikke er modent), og salt (pga saltvannet), og 100 % jævlig. Dette er sikkert et tradisjonsrikt godter, men god damn. De to andre Candy Japan-abonnentene jeg kjenner hatet det også intenst. Jeg hadde det i det minste artig med å ta det med meg og gi til intetanende folk.

Og forrige uke fikk jeg:

[IMG]

K.. KIRBY!!!!!!!

[IMG]

Dette er samme opplegg som den fake Mega Man-greia jeg fikk tidligere. Man skal blande forskjellige kuler for å få forskjellige smaker.

[IMG]

Problemet her er dog at 1. den ene fargen i posen er ikke nevnt i noen oppskrifter. Og smaker ikke noe særlig alene. 2. færre smaker. 3. ikke like gode smaker som den fake Mega Man-greia. Sukk.

[IMG]

Den siste har jeg også fått tidligere, dette er Fueramune aka Corliss Whistle Candy. Denne gangen med jordbærsmak. Godt! Og man kan fortsatt lage høy og grusom lyd med dem. Observer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4gh7wg6kQPI[/youtube]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *