Candy Japan, uke 28

Fikk endelig e-mailen som forklarte hva ting er, så her er uke 28s CANDY JAPANANNNAN! Bildene ble tatt på jobb igjen så de ble ganske stygge, så denne uka jukser jeg og bruker noen bilder som en kompis med et ordentlig kamera har tatt.

[IMG]

Det jeg har fått her er Anpanman Ramune, Pinky druegodter, og Pure Gummy.

[IMG]

Anpanman Ramune (ramune betyr som vi husker fra den brusen «lemonade», men er egentlig et japansk samlebegrep for brus).

[IMG]

Anpanman er en kjent animeserie for barn som har pågått siden 80-tallet. Her er hans smilende ansikt på toppen, dette skal man skru på for å få tilgang til godisen.

[IMG]

Undersida viser en annen figur fra serien. Man kan pelle av stickeren og feste den i en bok hvis man er samler. Jeg fikk en hodeskalle, noe som aldri burde være på noe spiselig (jfr den nye oransje Urge Intensen som smaker dritt).

[IMG]

Godtene er av samme type som Love Hearts men litt tykkere, og avbilder figurer fra serien. De smaker fersken, appelsin, drue, og eple.

[IMG]

Pinky minner om Frisk i innpakning og utseende, bortsett fra at disse smaker av drue. Og så er pastillene glattere. Obs: Kompisen min har åpnet den på feil måte.

[IMG]

Til slutt har vi Pure Gummy, og posen lover at dette er «The Secret Taste of Love».

[IMG]

Noe som stemmer ganske godt for disse er temmelig sure. Denne svarte posen er ifølge avsender en Limited Edition. Disse har, igjen, druesmak. Tydeligvis et tema for denne forsendelsen.

BONUS: Reklame for Pure Gummy med J-Pop-bandet Perfume:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IHzJ9ClZbfI[/youtube]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *