Candy Japan, uke 35

PAKKE!

[IMG]

Denne forsendelsen var kjempesen, min britiske kompis fikk denne onsdag i forrige uke. Skylder på Posten Nårge. 🙁

[IMG]

Iallefall, her har vi Seika’s Narutokintoki Soft Caramels, og de smaker selvsagt av narutokintoki! Det er den planten som er avbildet på boksen; det er en type søtpotet med rosa skall. De gros kun i Tokushima. Wikitravel har dette å si om dem:

Some of the world’s finest sweet potatoes. They are unique thanks to the special sandy soil in which they are grown. Unlike regular sweet potato fields, the sandy soil in Naruto forms a thin crust at the surface which allows the potatoes to grow undisturbed and develop their superb flavor and texture. Naruto Kintoki can be prepared in numerous ways and are also used for brewing Shochu (Japanese Liquor). For those eating it for the first time, try it plain in order to sense its qualities with no distractions. One way to do so is by wrapping the potato tightly in foil and letting it bake in the oven till it softens. The aroma alone is worth experiencing, and the taste will make you melt.

[IMG]

Dette er også enda en av de luringene som er pakket inn i rispapir. Bare å putte hele greia i kjeften. Dette er det beste potetbaserte godtet jeg har spist. Nydelig og med masse smak.

[IMG]

Den siste pakken virker å ha pirattema. I min var det en piratmynt med en kanon på.

[IMG]

De var ganske sure, og jeg klarer ikke å beskrive hva den smaker. Det eneste som står på engelsk er navnet på maskoten, Captain Shige.

 

[IMG]

Lotte er et enormt konglomerat som oppstod i Japan men er på mange måter enda større i Sør-Korea. I Seoul har de f.eks en egen Lotte World, som er omtrent deres Disney World. De lager tydeligvis også tyggis. Dette er den mest geniale pakken jeg har vært borti når det gjelder tyggis. Som det står på innsiden, så er det bare å trekke ut en …

[IMG]

Og da blir den slik. Så bare biter du i tyggisen og drar papiret av. Selve smaken var sånn passe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *