Ser dere om 3 til 5 år, folkens

Enkelte av dere kjenner nok til Erik Ribsskog, som har en blogg han oppdaterer gjennomsnittlig ti ganger daglig. Jeg vil ikke linke til bloggen hans herfra, for det vil få han til å dukke opp her (han har tracking-statistikk som han sjekker religiøst). Bare søk på Ribsskog. Og fra bloggen hans kan dere søke på navnet mitt, Ole-Christian, for å finne innlegget om meg.

På denne bloggen skriver han om hvordan han «ikke får rettighetene sine» fordi politiet ikke svarer når han anmelder Jens Stoltenberg for å være medlem av Illuminati og for å forfølge han fordi bestefaren til Ribsskog søkte på en jobb på Svalbard på 50-tallet. Han skriver også om hvordan søsteren hans er en hore og at babyen hennes ble tatt av Illuminati da hun var 13 år, fordi han kom hjem en dag og det var mye blod i senga hennes. Og verst av alt, han overhørte en gang på jobb at han var forfulgt av «noe mafian,» og dette fikk han til å rømme ut av landet, til London (etter å ha blitt sendt tilbake fra Detroid fordi han ikke hadde visum). Han sitter nå arbeidsløs og skriver blogg og hater Norge fordi de ikke vil gi han «rettigheta,» og overser hans utallige anmeldelser mot sin egen far for telefonterror (les: SMS-er).

De som følger med vil nå skjønne at Ribsskog ikke er en helt balansert person. Han lider av paranoid psykose, noe de scannede rapportene fra psykiateren han også har lagt ut på bloggen kan bekrefte.

Så, til kjernen av saken. Ribsskog (eller Ribba som vi kaller han på IRC) ble paret med en Sebastian Moeys av oversettelsesarbeidsformidleren Translationdirectory, og fikk et oppdrag om å finne på fire norske navn for spillsider. Ribba førte fire timer arbeid ganger $20 for det, og siden han er på dagpenger måtte han trekke dette fra dagpengene. Så krevde han $80 fra Moeys, som selvsagt ble helt forvirret da ingenting slik var avtalt på forhånd, og nektet å betale.

Så Ribsskog sendte klage til Translationdirectory og fikk Moeys svartelistet, og skrøt om det på bloggen. Dette likte ikke jeg, så jeg sendte en e-post til Sebastian og gjorde han oppmerksom på dette. Sebastian takket meg og tok saken opp med Translationdirectory, men dessverre sendte TD en CC til Ribsskog, som dermed snappet opp navnet og e-postadressen min fra den vedlagte mailen.

Og det er historien om hvorfor jeg aldri kan dra til Amerika lenger fordi jeg er/har vært under politietterforskning. /ironi

Men men. Så sånn er det.

4 kommentarer til “Ser dere om 3 til 5 år, folkens”

 1. Herre min så lei jeg er av den idioten!!
  Jeg er også blitt anmeldt av det vandrende katastrofeområdet ved navn Ribba.
  Han har ødelagt masse for meg! Jeg har søkt 6-8 jobber siden han først skreiv om meg og har ikke kommet til intervju på en eneste en… og jeg er svært god kvalifisert innen mitt fagfelt. Men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med ham – tør ikke anmelde ham for æreskjelling og trakassering da jeg er redd han kommer til å VIRKELIG ta av.
  Mest av alt føler jeg for å gjøre noe svært dramatisk og ulovlig mot denne kvisen på samfunnets rompe…

 2. Det må da være noe man kan gjøre med bloggen hans, det er jo egentlig ganske så graverende injurie alt det han legger ut der. Spesielt med tanke på at potensielle arbeidsgivere søker opp arbeidssøkere på google, og ribsern holder på å anmelde folk i hytt å pine på saker som ikke kommer til å bli tatt til følge.

  Det er jo endel måter å løse dette på, om det skulle bli sak ut av dette så kan man gå til mot anmeldelse. Dog, det ville ikke ha så mye å si da han ikke bor i Norge og sannsynligheten for utlevering til Norge ved slike saker er relativt liten.

  Noe jeg tenkte på var å rapportere bloggen hans inn til blogspot og få den stengt, om mange nok gjør dette så ville i hvertfall det injurierende innholdet bli borte, men det hindrer han ikke fra å opprette en ny blogg.

 3. Dette angrepet på nabojenta som tok selvmord i voksen alder og hennes sønn ble jo slettet fra bloggen. Så om man skriver til Blogspot er det mulig at de kan ta ned slikt. Man må bare påpeke at det som står der er slanderous.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *