All work and no play, part deux

Alternativt, «The Nightmare That is Part-Time Work». Jeg jobber deltid på fraktavdeligen på flyplassen i Tromsø, og har dekt opp for syke- og psykemeldte folk i et år nå. Og nå er det ferieavvikling i tillegg.

Min andre deltidsjobb er på kinoen, som også er underbemannet for tiden. Faktisk så mangler vi kinomaskinister, så jeg har meldt meg frivillig til å bli opplært i dette yrket. Sommerturnusen kom i kveld, og når jeg har ført over det jeg har av flyplassskiftplanen endre jeg opp med hele tre fridager på halvannen måned, i perioden 1. juni tilogmed 13. juli. Det er ikke uventet mange uker av typen flyplassjobb fra mandag til fredag og kinojobb på kvelden i helga.

Og før noen kommer med «det blir jo penger av slikt»-flosklene: Hah. Hadde det enda vært samme jobben, så jeg fikk noe overtid, så kanskje. Men det er det jo ikke.

5 kommentarer til “All work and no play, part deux”

  1. … men det blir jo penger av slikt! Og seriøst det blir det selv om det ikke er overtid. Men jeg tror du er kommet til en veiskille hvor du faktisk må velge hvilken retning (jobb) du skal satse på videre. Som kåbåiene sier, det nytter ikke å ri to hester.

  2. Nei, for hvis jeg hadde mulighet til å kun velge en av dem hadde jeg ikke tjent nok peng til å overleve. De to jobbene hver for seg er ikke fulltidsjobber, bortsett fra flyplassen om sommeren.

  3. Fordelen er vel at det kan åpne opp for høyere/fastere stilling senere, og at sannsynligheten for å få det øker med anseniteten du opparbeider deg. Forhåpentligvis blir det bedre når ferieavviklingen er over og ting stabiliserer seg litt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *