Teenage Mutant Ninja Turtles Nr. 1, 2007

På butikken forleden endte jeg som vanlig opp i bladhylla. Et nytt Pondus var ute, men blikket mitt ble trukket mot det nye grønne bladet som det stod «Cowabunga!» på. Et nytt Teenage Mutant Ninja Turtles-blad!

Ninja Turtles nr 1

Bladet lover serier, oppgaver, og poster. Men hvilken serie? Såvidt jeg vet er det ingen nye TMNT-tegneserier bortsett fra den nye dystre (og svart-hvite) Tales of the TMNT, og den er absolutt ikke noe for denne målgruppen. Kanskje den følger opp serien som gikk på 90-tallet? Det bladet ble jo kansellert på slutten av en av de aller beste storylinene (TMNT drar til en dystopisk framtid og slåss mot Armaggon). Vel, jeg måtte jo kjøpe bladet, og skuffelsen var stor. Det er animanga!

Med andre ord, den første historien er rett og slett screencaps fra den første episoden av den nye TV-serien, med lydeffekter og snakkebobler lagt oppå. Det samme er gjort senere i bladet, hvor Splinter forteller om skilpaddenes forhistorie. De seks sidene i midten som ikke er en poster (hvor tegneren ikke er kreditert) er dedikert til «hjernetrim», en profil på Raphael hentet fra ninjaturtles.com, og en konkurranse/reklame for BR-Leker.

28 sider inkludert omslag, trykt på billig papir, kr 39,50. Det eneste kule er at det følger med et oppblåsbart ninjato-sverd for å slå folk med.

Eldre Turtles-fans bør spare penga og fortsette å håpe på at det kommer skikkelige trade paperbacks av de gamle seriene, og unger bør heller kjøpe lekene og se TMNT på Fox Kids.

7 kommentarer til “Teenage Mutant Ninja Turtles Nr. 1, 2007”

  1. Ja, jeg så en mørk cam-torrent da den ble sluppet, og så filmen på nytt på kino på mandag. Bortsett fra noen rare avgjørelser i uttalen på enkelte navn var den norske dubben ganske bra. Filmen får en 8/10 fra meg.

  2. Hm… kan du fortelle mer om det oppblåsbare ninjato-sverdet? Farge, størrelse etc.? Fikk plutselig veldig lyst til å slå folk med noe oppblåsbart, og – tro det eller ei – jeg er ikke innehaver av noe oppblåsbart.

  3. Helt enig me #36, hon e min søs;-P TMNT e råkult og eg e en stOOOOOOOOOr fan av de Donatello,Michelangelo,Raphael og selfølgelig Leonardo e helt konge alle sammen.+ Splinter,April og Cassey. hilsen stOOOOOOOr fan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *